Doom Patrol online sa prevodom

Doom Patrol online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Feb. 15, 2019

Reditelj

Glumci

Timothy Dalton isDr. Niles Caulder / The Chief
Dr. Niles Caulder / The Chief
Matt Bomer isNegative Man (voice) / Larry Trainor
Negative Man (voice) / Larry Trainor
Brendan Fraser isRobotman (voice) / Cliff Steele
Robotman (voice) / Cliff Steele
Diane Guerrero isCrazy Jane
Crazy Jane
April Bowlby isElasti-Woman / Rita Farr
Elasti-Woman / Rita Farr
Joivan Wade isCyborg / Victor Stone
Cyborg / Victor Stone
Alan Tudyk isMr. Nobody
Mr. Nobody

Video trejler

Opis serije

Serija je adaptacija DC-jevog istoimenog stripa. Svaki od članova Doom Patrola pretrpio je užasnu nesreću nakon koje je dobio nadnaravne moći, no također mu je ostalo mentalno oštećene i fizička izobličenost. Unatoč tome što su traumatizirani i mentalno pregaženi, Šef ih uspije sve stabilizirati i dati im smisao života. Okupio ih je kako bi istraživali najčudnije svjetske fenomene; te ujedno i čuvali Zemlju i ljudsku egzistenciju od njih.

Ekipa koja je djelomična grupa za potporu, djelomično superherojski tim, skupina je supermoćnih čudaka koji se bore za svijet koji ne želi imati ništa s njima. Neobični Doom Patrol čine Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade), Negative Man (Matt Bomer) i Robotman (Brendan Fraser). Tu je i nezaobilazni vođa te ujedno i mentor grupe – dr. Niles Caulder aka The Chief (Timothy Dalton).

Scenarist serije je Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji je ujedno i showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je razvijan za streaming servis DC Universe na koji stiže 15. veljače. Serija je treća po redu koja je nastala za potrebe DC-jeve nove platforme. Dio grupe Doom Patrol doživio svoj debi u sklopu četvrte epizode prve serije razvijene za tu platformu – Titans.

Doom Patrol
Doom Patrol
Doom Patrol
Doom Patrol
Doom Patrol
Originalni naziv Doom Patrol
IMDb ocena 6.1 55 glasova
Prva epizoda Feb. 15, 2019
Zadnja epizoda Mar. 08, 2019
Broj sezona 1
Broj epizoda 15
Trajanje epizoda 60 minuta