Doom Patrol online sa prevodom

Doom Patrol online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Feb. 15, 2019

Reditelj

Glumci

Timothy Dalton isDr. Niles Caulder / The Chief
Dr. Niles Caulder / The Chief
Matt Bomer isNegative Man (voice) / Larry Trainor
Negative Man (voice) / Larry Trainor
Brendan Fraser isRobotman (voice) / Cliff Steele
Robotman (voice) / Cliff Steele
Diane Guerrero isCrazy Jane
Crazy Jane
April Bowlby isElasti-Woman / Rita Farr
Elasti-Woman / Rita Farr
Joivan Wade isCyborg / Victor Stone
Cyborg / Victor Stone
Alan Tudyk isMr. Nobody
Mr. Nobody

Opis serije

Serija je adaptacija DC-jevog istoimenog stripa. Svaki od članova Doom Patrola pretrpio je užasnu nesreću nakon koje je dobio nadnaravne moći, no također mu je ostalo mentalno oštećene i fizička izobličenost. Unatoč tome što su traumatizirani i mentalno pregaženi, Šef ih uspije sve stabilizirati i dati im smisao života. Okupio ih je kako bi istraživali najčudnije svjetske fenomene; te ujedno i čuvali Zemlju i ljudsku egzistenciju od njih.

Ekipa koja je djelomična grupa za potporu, djelomično superherojski tim, skupina je supermoćnih čudaka koji se bore za svijet koji ne želi imati ništa s njima. Neobični Doom Patrol čine Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade), Negative Man (Matt Bomer) i Robotman (Brendan Fraser). Tu je i nezaobilazni vođa te ujedno i mentor grupe – dr. Niles Caulder aka The Chief (Timothy Dalton).

Scenarist serije je Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji je ujedno i showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je razvijan za streaming servis DC Universe na koji stiže 15. veljače. Serija je treća po redu koja je nastala za potrebe DC-jeve nove platforme. Dio grupe Doom Patrol doživio svoj debi u sklopu četvrte epizode prve serije razvijene za tu platformu – Titans.

Originalni naziv Doom Patrol
IMDb ocena 6.1 55 glasova
Prva epizoda Feb. 15, 2019
Zadnja epizoda Mar. 08, 2019
Broj sezona 1
Broj epizoda 15
Trajanje epizoda 60 minuta