Doom Patrol online sa prevodom

Doom Patrol online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Feb. 15, 2019
2Sezona 2 Jun. 25, 2020
3Sezona 3 Sep. 23, 2021
4Sezona 4 Dec. 08, 2022

Serija Doom Patrol sa prevodom sve epizode

Serija Doom Patrol online sa prevodom besplatno u HD. Sve epizode Doom Patrol sa prevodom online gledaj sad.

Serija je adaptacija DC-jevog istoimenog stripa. Svaki od članova Doom Patrola pretrpio je užasnu nesreću nakon koje je dobio nadnaravne moći, no također mu je ostalo mentalno oštećene i fizička izobličenost. Unatoč tome što su traumatizirani i mentalno pregaženi, Šef ih uspije sve stabilizirati i dati im smisao života. Okupio ih je kako bi istraživali najčudnije svjetske fenomene; te ujedno i čuvali Zemlju i ljudsku egzistenciju od njih.

Ekipa koja je djelomična grupa za potporu, djelomično superherojski tim, skupina je supermoćnih čudaka koji se bore za svijet koji ne želi imati ništa s njima. Neobični Doom Patrol čine Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade), Negative Man (Matt Bomer) i Robotman (Brendan Fraser). Tu je i nezaobilazni vođa te ujedno i mentor grupe – dr. Niles Caulder aka The Chief (Timothy Dalton).

Scenarist serije je Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji je ujedno i showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je razvijan za streaming servis DC Universe na koji stiže 15. veljače. Serija je treća po redu koja je nastala za potrebe DC-jeve nove platforme. Dio grupe Doom Patrol doživio svoj debi u sklopu četvrte epizode prve serije razvijene za tu platformu – Titans.

Originalni naziv Doom Patrol
IMDb ocena 7.6 1,114 glasova
Prva epizoda Feb. 15, 2019
Zadnja epizoda Dec. 08, 2022
Broj sezona 4
Broj epizoda 40
Trajanje epizoda 49 minuta