Gossip Girl online sa prevodom

Gossip Girl online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Sep. 19, 2007
2Sezona 2 Sep. 01, 2008
3Sezona 3 Sep. 14, 2009
4Sezona 4 Sep. 13, 2010
5Sezona 5 Sep. 26, 2011
6Sezona 6 Oct. 08, 2012

Serija Gossip Girl sa prevodom sve epizode

Serija Gossip Girl online sa prevodom besplatno u HD. Sve epizode Gossip Girl sa prevodom online gledaj sad.

Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu. Serija počinje povratkom Serene van der Vudsen (koju tumači Blejk Lajvli) iz internata u Konektiketu. Bler Voldorf (Lejton Mejster), kraljica Upper East Side-a, je Serenina drugarica iz djetinjstva, ali i vječita rivalka. Čak Bes (Ed Vestvik) je razmaženi tatin sin koji misli da sve može dobiti novcem, dok je Nejt Arčibald (Čejs Kraford), Čakov najbolji drug, na sopstvenoj koži osjetio kako izgleda imati pa nemati. Četvoro pomenutih likova su djeca bogatih roditelja, naviknuta na luksuz.

Naspram njih je Den Hamfri (Pen Begli), Serenin sadašnji-bivši-budući dečko, sin nekada popularne rok zvjezde, čija porodica jedva sastavlja kraj sa krajem i živi u ne toliko otmenom kraju Njujorka. Uz Dena, na strani „običnih“ su njegova mlađa sestra Dženi (Tejlor Mamsen) i Denova najbolja drugarica Vanesa (Džesika Šor).

Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna djevojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku

Serija obiluje neizvješnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku djeluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.

Originalni naziv Gossip Girl
IMDb ocena 7.4 124,512 glasova
Prva epizoda Sep. 19, 2007
Zadnja epizoda Dec. 17, 2012
Broj sezona 6
Broj epizoda 121
Trajanje epizoda 42 minuta