Knightfall online sa prevodom

Knightfall online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Dec. 06, 2017
2Sezona 2 Mar. 25, 2019

Serija Knightfall sa prevodom sve epizode

Knightfall” govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova templara za vladavine francuskog kralja Filipa IV., 1307. godine. Ulazi u središte srednjovjekovne politike i bavi se vitezovima templarima kao najmoćnijim, najbogatijim i najtajnovitijim vojnim redom toga doba, čijim je pripadnicima povjereno da štite najveće relikvije kršćanstva.

Priča počinje nakon pada grada Akre, posljednjeg utočišta templara u Svetoj zemlji, gdje i gube sveti gral. Glavni lik je časnik templara Sir Landry, hrabri ratnik koji je demoraliziran padom templara u Svetoj zemlji i svime što se dogodilo, ali kad se jave glasine da se jedan od najvećih simbola kršćanstva ponovo pojavio, on kreće u akciju života nemajući pojma hoće li uspjeti preživjeti sve što je pred njim. Baveći se pitanjima vjere, žrtve, politike, ljubavi, moći i osvete, “Knightfall” otkriva tajni svijet legendarnog bratstva ratničkih redovnika kako bi gledatelji saznali tko su ti vitezovi, kako su živjeli i zbog čega su umrli. Je li vrijedilo poginuti iz uvjerenja?

Zvijezde serije su Tom Cullen, Bobby Schofield, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Pádraic Delaney, Simon Merrells.

Originalni naziv Knightfall
IMDb ocena 6.7 11,457 glasova
Prva epizoda Dec. 06, 2017
Zadnja epizoda May. 13, 2019
Broj sezona 2
Broj epizoda 18
Trajanje epizoda 45 minuta