Knightfall

Knightfall

Dec. 06, 2017
Vaša ocjena: 0
0 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Dec. 06, 2017
10
2Season 2 Mar. 25, 2019
10

Kreator

Glumci

Olivia Ross isQueen Joan
Queen Joan
Sabrina Bartlett isPrincess Isabella
Princess Isabella

Video trailer

Opis serije

Knightfall” govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova templara za vladavine francuskog kralja Filipa IV., 1307. godine. Ulazi u središte srednjovjekovne politike i bavi se vitezovima templarima kao najmoćnijim, najbogatijim i najtajnovitijim vojnim redom toga doba, čijim je pripadnicima povjereno da štite najveće relikvije kršćanstva.

Priča počinje nakon pada grada Akre, posljednjeg utočišta templara u Svetoj zemlji, gdje i gube sveti gral. Glavni lik je časnik templara Sir Landry, hrabri ratnik koji je demoraliziran padom templara u Svetoj zemlji i svime što se dogodilo, ali kad se jave glasine da se jedan od najvećih simbola kršćanstva ponovo pojavio, on kreće u akciju života nemajući pojma hoće li uspjeti preživjeti sve što je pred njim. Baveći se pitanjima vjere, žrtve, politike, ljubavi, moći i osvete, “Knightfall” otkriva tajni svijet legendarnog bratstva ratničkih redovnika kako bi gledatelji saznali tko su ti vitezovi, kako su živjeli i zbog čega su umrli. Je li vrijedilo poginuti iz uvjerenja?

Zvijezde serije su Tom Cullen, Bobby Schofield, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Pádraic Delaney, Simon Merrells.

Knightfall
Knightfall
Knightfall
Originalan Naslov Knightfall
TMDb Rating 6.7 11,457 votes
First air date Dec. 06, 2017
Last air date May. 13, 2019
Sezone 2
Epizode 18
Average Duration 45 minutes

Slične serije

House of Cards
Homeland
Mars
Medici Masters of Florence
Firefly
I Am the Night
Chilling Adventures of Sabrina
Warrior
The Americans
Breaking Bad
Bloom
Legacies