Knightfall

Knightfall

Dec. 06, 2017
Vaša ocjena: 0
0 votes

Sezone i epizode

1Sezona 1 Dec. 06, 2017
10
2Sezona 2 Mar. 25, 2019
10

Kreator

Glumci

Olivia Ross isQueen Joan
Queen Joan
Sabrina Bartlett isPrincess Isabella
Princess Isabella

Video trailer

Opis serije

Knightfall” govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova templara za vladavine francuskog kralja Filipa IV., 1307. godine. Ulazi u središte srednjovjekovne politike i bavi se vitezovima templarima kao najmoćnijim, najbogatijim i najtajnovitijim vojnim redom toga doba, čijim je pripadnicima povjereno da štite najveće relikvije kršćanstva.

Priča počinje nakon pada grada Akre, posljednjeg utočišta templara u Svetoj zemlji, gdje i gube sveti gral. Glavni lik je časnik templara Sir Landry, hrabri ratnik koji je demoraliziran padom templara u Svetoj zemlji i svime što se dogodilo, ali kad se jave glasine da se jedan od najvećih simbola kršćanstva ponovo pojavio, on kreće u akciju života nemajući pojma hoće li uspjeti preživjeti sve što je pred njim. Baveći se pitanjima vjere, žrtve, politike, ljubavi, moći i osvete, “Knightfall” otkriva tajni svijet legendarnog bratstva ratničkih redovnika kako bi gledatelji saznali tko su ti vitezovi, kako su živjeli i zbog čega su umrli. Je li vrijedilo poginuti iz uvjerenja?

Zvijezde serije su Tom Cullen, Bobby Schofield, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Pádraic Delaney, Simon Merrells.

Knightfall
Knightfall
Knightfall
Originalan Naslov Knightfall
First air date Dec. 06, 2017
Last air date May. 13, 2019
Sezone 2
Epizode 18
Duration 45m

Slične serije

Zmurke
The Passage
Dirty John
Kingdom
Coroner
The Walking Dead
American Horror Story
Hanna
Legacies
Game of Thrones
The Vampire Diaries
The Marvelous Mrs Maisel