Motherland: Fort Salem online sa prevodom

Motherland: Fort Salem online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Mar. 18, 2020
2Sezona 2 Jun. 22, 2021

Serija Motherland: Fort Salem sa prevodom sve epizode

Serija Motherland Fort Salem online sa prevodom besplatno u HD. Sve epizode serije Motherland: Fort Salem sa prevodom online gledaj sad.

Radnja serije Motherland: Fort Salem odvija se u Americi u kojoj su vještice sklopile dogovor sa vladom i bore se za Sjedinjene Države kako bi prestao progon na njih. Prati tri mlade žene koje su prošle osnovnu obuku iz vještičarenja i sada koriste oružje i svoje nadnaravne moći u borbi protiv terorista.

Glumačku postavu čine Taylor Hickson (Deadly Class) kao Raelle koja ima najveći autoritet među novoregrutovanim vješticama, Jessica Sutton (The Kissing Booth) kao Tally koja se pridružuje borbi uprkos neodobravanju njene majke, Amalia Holm (Playground) kao Scylla, sumnjiva nova vještica koja nije onakva kako se predstavlja i Demetria McKinney (The Quad) kao zajedljiva i iritantna narednica Anacostia.

Seriju od deset epizoda kreirao je Eliot Laurence (Claws) koji je ujedno i njen showrunner i scenarist, dok su Will Ferrell, Adam McKay i Kevin Messick izvršni producenti u ime Gary Sanchez produkcije koja je zaslužna za produkciju filma Vice. Ostatak producentskog tima čine Maria Maggenti i Steven Adelson u ime kompanija Freeform Studios i Gary Sanchez Productions.

Originalni naziv Motherland: Fort Salem
IMDb ocena 8.2 280 glasova
Prva epizoda Mar. 18, 2020
Zadnja epizoda Aug. 24, 2021
Broj sezona 2
Broj epizoda 20
Trajanje epizoda 45 minuta