Succession online sa prevodom

Succession online sa prevodom

Sezone i epizode

1Sezona 1 Jun. 03, 2018
2Sezona 2 Aug. 11, 2019
3Sezona 3 Oct. 17, 2021
4Sezona 4 Mar. 26, 2023

Serija Succession sa prevodom sve epizode

Pogledaj seriju Succession online sa prevodom HD. Serija Succession sa prevodom, potpuno besplatno i bez registracije. Nasljedje HBO online sa prevodom.

Radnja serije se dešava u Njujorku i obrađuje teme moći, politike, novca i porodice. Žestoki i moćni Logan Roj, ostareli otac porodice, direktor je Vejstar rojka, međunarodnog medijskog konglomerata pod kontrolom njegove porodice. Oženjen je trećom ženom Maršom, divnom ali zastrašujućom partnerkom.
Kendal Roj, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutno je predsednik jednog sektora i prvi naslednik. Roman Roj, Kendalov mlađi brat, Loganov je iskreni, veseli sin, koji više ne radi u Vejstaru. Šivon Šiv Roj, Loganova jedina ćerka i najmlađe dete, juri karijeru u politici. Konor Roj, najstariji sin i jedino dete iz prvog braka, vodi nezavisan život u Nju Meksiku. Napetost raste kako se bliži Loganov rođendan i sve prerasta u borbu moći između oca i sina, kao i između ostale dece međusobno. Deca se suočavaju sa teškim izborom dok traje svađa oko kontrole nad kompanijom i odanosti porodici.

Originalni naziv Succession
IMDb ocena 7.2 37 glasova
Prva epizoda Jun. 03, 2018
Zadnja epizoda Oct. 13, 2019
Broj sezona 3
Broj epizoda 20
Trajanje epizoda 65 minuta